מתכון ל- 4 סועדים
מצרכים –
4 יח' פילה עגל כ- 150 גר כל אחת
4 כפות שמן זית
מלח , פלפל שחור גרוס טרי
בצק עלים רצוי על בסיס חמאה
ביצה להברשה
פרושטו או כל בשר מעושן כרצונכם

שידרוגים –
פטריות טרופ
פורטובלו צלוייה
פורצ'יני
למחית –
פטריות שמפיניון
בצל לבן
2 שיני שום פרוסות דק
יין לבן
חמאה / שמן זית
שמן טרופ לבן

אופן הכנה-
1.
מחממים בסיר את החמאה ומזגגים את הבצל , מוסיפים את השמפניון ומאדים מס'
דקות , מוסיפים את היין הלבן ונותנים לנוזלים להתאדות , מתבלים ומקררים
,מוסיפים את שמן הטרופ
2. את נתחי הפילה מושחים בשמן הזית ממליחים ומפלפלים
3. מחממים מחבת , כאשר היא חמה צורבים מכל צידיהם את נתחי הפילה ,
4.
על משטח העבודה מרדדים את בצק העלים , יוצרים עיגולים בקוטר 15 ס"מ
מניחים מהמחית במרכז ומעל את הפילה , מעל מחית נוספת ואת הפרושוטו , סוגרים
את קצוות הבצק ומניחים בצורה הפוכה כשהחלק הסגור כלפי מטה , מורחים בביצה
טרופה .




5. אופים בתנור שמומם מראש לטמםרטורה של 205 מעלות להשחמה כ- 15 דקות .

6. מגישים עם ציר כרצונכם


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה