יום רביעי, 18 במרץ 2015

אבי שטייניץ מלמד להכין וולינגטון מפואר

מתכון ל- 4 סועדים
 מצרכים –
4 יח'  פילה עגל  כ- 150 גר כל אחת 
4 כפות שמן זית 
מלח , פלפל  שחור גרוס טרי
 בצק עלים רצוי על בסיס חמאה
ביצה להברשה
 פרושטו או כל בשר מעושן כרצונכם
 
שידרוגים –
פטריות טרופ
פורטובלו צלוייה
פורצ'יני

למחית –
פטריות שמפיניון
בצל לבן
2 שיני שום פרוסות דק
יין לבן
חמאה  / שמן זית
שמן טרופ לבן
         
אופן הכנה-
1.         מחממים בסיר את החמאה  ומזגגים את הבצל  , מוסיפים את השמפניון ומאדים מס' דקות  , מוסיפים את היין הלבן ונותנים לנוזלים להתאדות  , מתבלים ומקררים ,מוסיפים את שמן הטרופ
2.         את נתחי הפילה מושחים בשמן הזית ממליחים ומפלפלים
3.         מחממים מחבת , כאשר היא חמה צורבים מכל צידיהם את נתחי הפילה  ,
4.         על משטח העבודה מרדדים את בצק העלים  , יוצרים עיגולים בקוטר 15 ס"מ  מניחים מהמחית במרכז ומעל את הפילה , מעל מחית נוספת ואת הפרושוטו , סוגרים את קצוות הבצק ומניחים בצורה הפוכה כשהחלק הסגור כלפי מטה  , מורחים בביצה טרופה .
5.         אופים בתנור שמומם מראש לטמםרטורה של 205 מעלות להשחמה כ- 15 דקות .
6.         מגישים עם ציר כרצונכם

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה