יום שלישי, 24 במרץ 2015

מסעדת אמא בירושלים 2006

אתמול, היום האחרון של חופשת הקיץ, תכננתי טיול בנחלאות בירושלים עם שתי חברות.
הראשונה צלצלה ליידע בערב שלא תגיע, השניה הודיעה בבוקר שהיא מבטלת
ואני, מאד רציתי לנצל את היום לטיול
בהתכתבות עם רבקה (מדריכת טיולים מפורום טיולים) קבענו מקום מפגש בירושלים.
כשנפגשנו  ביקשתי לשנות את היעד לעיר העתיקה
ורבקה אמרה שהיא רוצה לבדוק מסלול ברמת רחל
וכך ניצלנו את היום עד תום, עשינו את שני המסלולים.
בין לבין הלכנו לאכול במסעדת אמא באגריפס,
וגם זה כבדיקה לקראת טיול עם קבוצה שהוזמן לה מקום במסעדה זו.
 
הזמנו מנות צמחוניות משותפות לשתינו ותוך כמה דקות השולחן התמלא:
פלטת סלטים שכללה חציל בטחינה, מטבוחה, חציל יווני (חתיכות חציל מטוגנות), טבולה

פלטה קטנה של ממולאים שעלי 4 עלי גפן, חציל ופלפל (30 ₪),
האורז בעלי הגפן לא היה מספיק מבושל לטעמנו, המלצרית החמודה אמרה שככה זה צריך להיות.

החציל ופלפל מולאו באורז עם גרגרי חומוס וצימוקים
 

מרק קובה צמחוני, עם במיה עגבניות ומשמש מיובש. הקובה היה ממולא פטריות וצנוברים, והמעטפת דקה ורכה. זו המנה שבשבילה כדאי לחזור למסעדה

 
על הכל שילמנו 89 ₪ 0 כולל כד מיים ללא חיוב)
מסעדת אמא
אגריפס 189
טל` 02-6246860

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה