שמעתי שמתקיימת תחרות מתכונים עם מוצרים של סנפרוסט
והחלטתי לשלוח שוב את מתכון סלט הכרוב ואפונה.
כרוב הוא לא מהירקות האהובים עלי
ובדרך כלל לא אוכלת סלט כרוב
ועד היום גם לא הכנתי בבית אף פעם סלט כרוב
עד ש...
לפני כשבוע טעמתי אצל אמא שלי מסלט הכרוב והאפונה
אהבתי מאד
והיום הכנתי בבית
והחלטתי לשלוח שוב את מתכון סלט הכרוב ואפונה.
כרוב הוא לא מהירקות האהובים עלי
ובדרך כלל לא אוכלת סלט כרוב
ועד היום גם לא הכנתי בבית אף פעם סלט כרוב
עד ש...
לפני כשבוע טעמתי אצל אמא שלי מסלט הכרוב והאפונה
אהבתי מאד
והיום הכנתי בבית
סלט כרוב ואפונה
כרוב קטן או חצי גדול פרוס דק
2כוסות אפונה עדינה סנפרוסט
להפשיר לשפוך מים להשהות 5 דקות ולסנן
לחלוט פעם שניה 10 דקות לסנן וקצת ליבש
3בצלים ירוקים עדינים לחתוך דק
להוסיף גרעיני חמניה שבבי שקדים מולבנים צנוברים
לטגן את הפיצוחים במחבת בלי שמן
רוטב
6 כפות חומץ בן יין
3כפות סוכר
2כפיות מלח דק
כפית פלפל שחור
חצי כוס שמן קנולה
לערבב ולהוסיף לפני ההגשה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה