בסדנא שנערכה במטבח של מאיר השמן, מאיר הכין לנו מנת קרפציו מענינת במיוחד.
פרוסות פילה בקר חתוכות דק (עד כאן זה קרפציו רגיל),
פרוסות פילה בקר חתוכות דק (עד כאן זה קרפציו רגיל),
ואז הוציא מאיר קישוא (זוקיני), ובעזרת קולפן הכין חתיכות דקות אותן הניח בין פרוסות הפילה.
על הכל זילף שמן זית, מלח ופלפל
והנה המנה המוכנה.
מוכרחה להגיד שלטעמי הזוקיני היו טעימים לפחות כמו הבקר. בהחלט הברקה נהדרת של מאיר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה