יום שני, 23 במרץ 2015

קרפציו פילה וזוקיני

בסדנא שנערכה במטבח  של מאיר השמן, מאיר הכין לנו מנת קרפציו מענינת במיוחד.
פרוסות פילה בקר חתוכות דק (עד כאן זה קרפציו רגיל),
ואז הוציא מאיר קישוא (זוקיני), ובעזרת קולפן הכין חתיכות דקות אותן הניח בין פרוסות הפילה.
על הכל זילף שמן זית, מלח ופלפל
והנה המנה המוכנה.
מוכרחה להגיד שלטעמי הזוקיני היו טעימים לפחות כמו הבקר. בהחלט הברקה נהדרת של מאיר.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה