יום שלישי, 24 במרץ 2015

אורי בורי 2006

לאחר סיור מעניין בין המבנים העתיקים והמרשימים בעכו, הגענו לאורי בורי
אמצע השבוע, צהרי יום, היינו הראשונים במסעדה. בהחלט חוויה שונה מאשר בסוף שבוע כשהמסעדה  עמוסה.
קיבלנו את התפריט הרגיל, והצעה לארוחת טעימות הכוללת שלוש מנות ראשונות, מרק וחצאי מנות עיקריות עד שנרגיש ששבענו.
המלצרית ערכה תחקיר על הרגלי האכילה שלנו (לא בעיה, אוכלים הכל) והתחילה הציע מנות
לראשונות קיבלנו 3 מנות
סרדינים ממולאים בעישבי תיבול והרבה שום, (מצוין), שרימפס נע עם לימון מלח גס וטבעות פלפל חריף, (נהדר), וטרין גבינות פטה, אגוזי קשיו, עגבניות מיובשות וזיתים שחורים בציפוי פלפל אדום קלוי. כשהציעו לנו את המנה חשבתי לעצמי, למה אני צריכה טרין אצל אורי בורי ולא עוד איזה דג, אבל המנה בהחלט טעימה ומעניינת, חוץ מאגוזי הקשיו שלא היו מספיק פריכים לטעמי.


אחר כך הגיע מרק פירות ים, עם חלב קוקוס, ג`ינג`ר, בזיליקום וכוזברה, היה טעים

 
לעיקריות
דניס, מטוגן בחמאה ולידו יוגורט עם לימון וחתיכות אבטיח
קיבלנו הנחיה לאכול בכל פעם מכל המרכיבים של המנה יחד, וזה היה מדהים.
(האם האבטיח הופך ללהיט הבא במקום הפסיפלורה?)


תוספת ליד הדג - מג`דרה


מעורב פירות ים (ביבי שרימפס, קלמארי וקוקי סאן ג`ק)  ברוטוב יוקוסבה על מצע פתיתים, (אהבתי)


כאן הרגשנו שאין לנו מקום יותר והזמנו קינוח
מנת טעימות שכללה
סורבה ליצ`י שכלל חתיכות ליצ`י והיה מעולה, טארט ליון ודובדבנים טעים, פנקוטה עם רוטב תות למעלה ושוקולד בום – מוס שוקולד עשיר


היה מאד מאד טעים
שרות מעולה, קשוב וענייני, לא מנדנד
כולל כד לימונדה וכד מים (ללא חיוב) 523 ללא, לשני אנשים
מאד נהננו ונמשיך לחזור

תגובה 1: