יום שלישי, 24 במרץ 2015

שלו ביער - טבעון 2006

פעם, זו היתה אחת המסעדות הטובות בארץ, והיה שווה לסוע אליה מהמרכז במיוחד. מאז איתי שלו עבר כמה מקומות ומסעדות ואני מחכה ומצפה שיחזור ויפתח מסעדה שנוכל לאכול ולהנות ממנה.
אני מעלה את ביקורת המסעדות כדי להזכר במנות המעניינות.

שלו ביער, שבת בצהרים

לאחר טיול לראות את הרקפות, הכלניות וגם השקדיות , כל זאת מבעד לטיפות הגשם
הגענו לשלו ביער
בהמלצתו של איתי שלו הזמנו את המנות

עד למנות הראשונות הגיע לחם זיתים חם על חמאה ואיולי פלפלים

אחריו הגיע אריח קרמיקה ועליו גבינת פרמזן מטוגנת ומסביב אנטי פסטי, מקושט בעלה ביליקום מטוגן וחטיף פרמזן אפוי
 
כוסית עם לבנה ומעל מרק דלעת עם תימין
 

למנות הראשונות קיבלנו
סניה תלה עם שיני שום מתוקות, מקושט בטחינה בחמישה צבעים – מצוין 51 ₪)
עוגת חצילים ממולאת בגבינת עיזים ורוטב יוגרט – מצוין (42 ₪)
 
שרימפס ברוטב השף – מנה מעולה (55)
 למנת בינים סורבה אשכוליות וטקילה - טעים

למנות העיקריות:
פילה עגל חלב צלוי בגריל ברוטב אגסים וחרדל גרגרים, ולידו גרטן תפוחי אדמה ובטטות (95 ₪) – מצוין

 מגדל דניס עם ריבת חצילים ברוטב סיצליאני (85 ₪) – מצוין

סינטה ופילה טלה במעטפת פילו קריספי עם פטריות וזוקיני (95 ₪) – מנה מדהימה


 


 

ולקינוח
קרם שוקולד לבן על סבלה של שוקולד ופסיפלורה (36) - מצוין

 
 נפוליאון פילו וקרם בורלה קפוא קינמון (31) – מצוין

טארט טאטן של אגסים ביין לבן וויל עם תפוחי עץ בקרמל (30)      - מנה מעולה
 
הארוחה לוותה ביין מרלו , גליל

כרגיל היה מהנה ביותר ומפתיע
כל המנות היו מאד טעימות, הקישוטים של המנות הינם מעשה אומנות
ונעים לראות את איתי עובר בין השולחנות ומיעץ לסועדים
ארוחה מעולה, ולמרות המרחק, נגיע שוב

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה