יום רביעי, 18 במרץ 2015

אבי שטייניץ בסדנת בשר במטבח של מאיר השמן

אבי שטייניץ הגיע למטבח של מאיר השמן
והכין סדנא שלמה שכולה מפילה עגל.

הוא החל מהסבר על מבנה הפילה, ומה ניתן לעשות מכל חלק


ואז במרץ רב החל להכין מנות רבות וטעימות מהפילה
 וזה מה שהיה לנו היום:
טרטר פילה עגל:
קינואה, תירס טרי מתוק , כוסברה, בצל סגול , שמן זית , מ"פ , צ'ילי




פילה עגל וארטישוק:
קוביות פילה עגל במחבת עם ארטישוק טרי , יין לבן , עגבניות ושום




פנה , פילה עגל , עגבניות מיובשות:
פסטה פנה , זיתי קלמטה , ציר עגל , קוביות פילה עגל , עגבניות מיובשות , שמנת , ריחן


פרוסות עגל דקיקות , אספרגוס ופטריות:
פרוסות דקות של פילה עגל , במילוי מחית פטריות וטרופ , אספרגוס צרובות לדקה ...





וולינגטון מפואר:
נתח פילה עגל , מחית פטריות , בשר מעושן עטופים כולם בבצק עלים חמאתי

 
היה טעים יותר מהרבה מסעדות 
היה מענין ולמדתי דברים חדשים
ומחכה להזדמנות קרובה ליישם את מה שלמדתי.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה