יום שלישי, 24 במרץ 2015

מסעדת אורקה 2006

שלושה, שמזמן לא  נפגשנו והחלטנו להפגש היום בצהרים באורקה עליה שמענו בפורום ועדין לא ביקרנו.
לשולחן הגיע לחם הבית שהם אופים לבד
 בתוספת שמן זית ובלסמי, וקערית מלחם ים אפור, וצלוחית זעתר
לראשונות: 2 מנות רביולי חלמון , בשר סרטנים וגבינת עיזים, עם עלה צנון. שנעתי רבות על המנה, וביעיני היא אכן היתה נהדרת
קלמארי ממולא בבורגול פיקנטי, עטוף בזעטר, הבורגול היה מאד אוורירי וטעים, ותוספת הזעטר היתה נהדרת
לעיקריות
פילה קאט פיש פיליפיני עם פולנטה וגבינת גורגונזולה, אהבתי את שילוב הטעמים
פירות ים צרובים בצ`ינצאנו בסיר ברזל על עלי נמגולד ותפוחי אדמה, מנה מצוינת, , הסרטן היה מעולה, הקלמארי רכים וטעימים בתוספת פרורי פנקו , השרימפס קצת קשים לטעמי, והרוטב של הכל היה נהדר
פילה מוסר על חציל שרוף ויוגורט טרגון
לקינוח
קרם מסקרפונה, המנה שקיבלתי, היתה בסדר, לא מלהיבה מדי לטעמי
טרילוגית ברולה: הל בזיליקום וקינמון, מענין וטעים
מלבי עם אגוזי מלך, טעים מאד (אבל אין כמו המלבי של אוליבר)
היה טעים היה נעים מאד להפגש עם החברים,
ואפילו נראה שהשכנים מהשולחן הסמוך יצטרפו בקרוב לפורום.

בתוספת 5 שתיה קלה, 1 מרגריטה ו1 תה (מים היו חופשי) 437 ללא.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה