ניר דגן השף של מסעדת קאסה נובה בצפון נמל יפו
הגיע לחגיגה = פיאסטה - לטנינת במטבח של מאיר השמן.
ניר שטייל 8 שנים בדרום אמריקה מכיר את האוכל ואת המאפינים של כל מדינה
סיפר על ההיסטוריה של האוכל וכיצד הגיעו דברים מהעולם הישן לעולם החדש.
היה מאד מענין,
והעיקר, היה מאד מאד טעים.
ומה היה לנו בחגיגה?


הגיע לחגיגה = פיאסטה - לטנינת במטבח של מאיר השמן.
ניר שטייל 8 שנים בדרום אמריקה מכיר את האוכל ואת המאפינים של כל מדינה
סיפר על ההיסטוריה של האוכל וכיצד הגיעו דברים מהעולם הישן לעולם החדש.
היה מאד מענין,
והעיקר, היה מאד מאד טעים.
ומה היה לנו בחגיגה?


אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה