יום שישי, 27 במרץ 2015

שוקולד - הכנת פרלינים

התחלנו בהכנת הפרלינים
4.5 ק"ג מטבעות שקולד הוכנסו לקערה גדולה

וחוממו עד ל 45 מעלות (מדדנו כל הזמן את הטמפרטורה)
אחר כך קררנו את השוקולד על משטח שיש ל 27 מעלות
וחזרנו לחמם ל 32 מעלות.
כשהשוקולד מטומפרר התחלנו למזוג לתוך תבניות הפרלינים
מילינו במגוון מילויים שכל אחת הביאה מהבית
והתוצאה
אין ספק שזו התחלה טובה לשנה מתוקה
ותודה לארה על הארוח הנהדר כרגיל, ולחברות  הנוספות על החברה.
שתהיה לכולנו שנה נהדרת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה