ארחתי את השף יניב גור אריה ועוד שלוש חברות ליום בישול במטבח שלי.
יניב לימד אותנו לעבוד עם הסו ויד, מכשיר בו מבשלים את האוכל בואקום.
את האוכל סגרנו בשקיו ואקום והנחנו בתוך הסיר עם המים לבישול בטמפרטורה מבוקרת.

הופתעתי מאד מהתוצאות של הבישול בואקום.
מצרפת מתכון אחד שבישלנו ביום זה.

שרימפס סו ויד
חומרים:
12 שרימפסים
1 בצל
3 שיני שום
10 זיתים שחורים
2 עגבניות
2 לימונים כבושים
1/2 פלפל חריף
1 כפית שמן זית
מלח
|
אופן ההכנה:
בעזרת ברנר צורבים את השרימפסים לקבלת גוון אדמדם.
קוצצים דק את כל יתר החומרים ומערבבים עם השרימפס.
אוטמים בואקום.
מבשלים ב – 54 מעלות, 1 שעה.
|
להגשה:
2 לאפות
לבנה
פטרוזיליה קצוצה
מחממים קלות את הלאפה ומורחים בלבנה. (אנחנו הוספנו לאחת הלאפות גם עלי פטרוזיליה)
פותחים את שקית הואקום ומפזרים את תכולתה על הלבנה.
מפזרים מעל פטרוזיליה קצוצה.
מגלגלים ופורסים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה