אכלתי צהרים במסעדת deda הגרוזינית.
דדה פרושה אמא, ובמסעדה זו מכינים מאכלים מבית אמא.
המקום בלב גבעתים (ככר נח,)
דדה פרושה אמא, ובמסעדה זו מכינים מאכלים מבית אמא.
המקום בלב גבעתים (ככר נח,)
קטן, פשוט, ואוכל טעים טעים.
פתחנו בשתיה, בירה שהגיעה מטביליסי (עיר הבירה של גאורגיה), ולימונדה טרגון, שאמנם הוסיפו לה צבע מאכל, שהוא מיותר לטעמי אך בטעם היה לי מענין וטעים, לימונדה מאד עדינה עם תוספת טרגון.
את האוכל מכינים לאחר ההזמנה, ואני הלכתי לראות את המטבח שם הכינו את הבדרריג`אני
לראשונות קיבלנו
לבש – לחם גרוזיני מסורתי הנאפה בתנור לבנים
בדרריג`אני – מאפה ממולא בתבשיל חצילים, גבינת מוצרלה ביצה ושמנת
פחאליאולי – צלחת המורכבת מפחאלי, אג`יפסנדל וחצילים מגולגלים בגבינה ואגוזים
למנות עיקריות:
חרצ`ו בשר עגל מבושל ברוטב אגוזים עשיר
צ`נחי קדירת עגל, תפו``א וחצילים
ומנה של שישליק
לקינוח הציע לנו צ`וצ`חלה שזהו הממתק הנהדר העשוי מאגוזי מלך מושחלים על חוט וטבולים במיץ ענבים. הבחור שעובד במקום סיפר שאת הצ`וצ`חלה הם מקבלים מגאורגיה, אבל ממשפחות שמכינות אותם מיוחד עבורם.
שלושה אנשים, שילמנו 245 ש"ח ללא שרות
הזמנו הרבה מדי אוכל, חלקו נארז ונלקח הביתה.
אשמח לחזור ולאכול מהחיניקלי ועוד מאכלים הנמצאים בתפריט.
הזמנו הרבה מדי אוכל, חלקו נארז ונלקח הביתה.
אשמח לחזור ולאכול מהחיניקלי ועוד מאכלים הנמצאים בתפריט.
deda כצנלסון 113 גבעתיים, 03-6700412
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה