יום שבת, 21 במרץ 2015

עגבניות מיובשות

בסוף הקיץ, ולקראת החורף המתקרב אני נוהגת ליבש עגבניות. בדרך כלל עגבניות תמר אותן אני אוהבת במיוחד, או עגבניות שרי.
הכייף הגדול הוא ללכת לשוק הסיטונאי, לקנות ארגז או שנים של עגבניות
 
לחצות את העגבניות
לפזר מלח גס
ולייבש. אני נוהגת ליבש תנור, מי שיש לו חצר או משטח פתוח לשמש יכול ליבש בשמש.
 
לאחר היבוש, אני משרה את העגבניות בחומץ (טיפ נהדר של פיקציה מפורום אוכל אורט).
 
ולאחר יממה מסננת ומעבירה לצנצנות עם שמן.

את החומץ אני שומרת כחומץ עגבניות לתיבול סלטים

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה