ביום שישי, העביר מאיר אדוני סדנא במטבח של מאיר השמן.
וזה לא סתם,
כי באותו יום ממש, הוא גם פתח את המסעדה החדשה שלו - המזללה.
שיהיה בהצלחה מאיר והמון תודה
מתוך המנות שהכין מאיר אדוני בחרתי את מנת הקובה הממולאת בשרימפס.
וזה לא סתם,
כי באותו יום ממש, הוא גם פתח את המסעדה החדשה שלו - המזללה.
שיהיה בהצלחה מאיר והמון תודה
מתוך המנות שהכין מאיר אדוני בחרתי את מנת הקובה הממולאת בשרימפס.
מצרכים
500 גר ג'ריש
200 גר סולת
200 גר קמח
כף סוכר
כפית מלח
100 גר' שמן קנולה
200 גר סולת
200 גר קמח
כף סוכר
כפית מלח
100 גר' שמן קנולה
המילוי הפעם היה בשרימפס
אופן ההכנה
משרים את הג'ירש לשעה במים (2 ס"מ מעל גובה הג'ירש)
מסננים וסוחטים
מערבבים עם שאיר החומרים
מניחים לנוח שעה
ממלאים במילוי
(לחצו על החץ במרכז התמונה כדי לראות את הסרטון)
p dir="rtl">
p dir="rtl">
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה