יום חמישי, 19 במרץ 2015

תבשיל קדרה אביבי

זה התחיל בביקור בשוק, שם מצאתי שום טרי

אחר כך שמעתי מסאקרה שהיא מכינה תבשיל קדרה ומוסיפה
גם שקדים ירוקים
אז בשוק מחנה יהודה קניתי שקדים ירוקים, גדולים רכים וטעימים
ובשוק ברחובות המשכתי ורכשתי בטטות, גזר, שומר, ארטישוק ירושלמי

 
שני קילו בשר כבש חתוך לקוביות גדולות (סגרתי את הבשר לפני הבישול)
ואני מתחילה במלאת הרכבת הקדרה
שכבה ראשונה של גזר ובטטות
מעליהן חתיכות בשר

 
השכבה הבאה היתה של ארטישוק ירושלמי ושקדים ירוקים

ומעל חתיכות בשר שומר שום וכולרבי,
 
לאחר בישול איטי בתנור
הוספתי לבבות ארטישוק ופו
ל

הריח נהדר בכל הבית

3 תגובות:

  1. תבשיל גזעי אסלי כל הכבוד לתיעוד הנפלא
    תודה ששיתפת אותנו

    השבמחק
  2. התבשיל נראה נהדר
    והתמונות חגיגה לעיניים
    חג שמח

    השבמחק
  3. שום ופול הכי הכי
    גם אני קניתי
    חג שמח

    השבמחק