יום שבת, 21 במרץ 2015

רועי סופר במטבח של מאיר השמן

רועי סופר, התחיל את הסדנא עם הכנת רוטב קארי:
10 פלפלים מתוקים יבשים (להרתיח 10 דקות במים ולהוציא את הגרעינים)
1 פלפל שטה חתוך או כף פלפל שטה טחון יבש
4 עלי כפיר ליים או חושחש
6 שלוטס קלופים
ראש אחד של שום קלוף

לטחון (בנפרד) גרגרים מ 10 תרמילי הל וכף פלפל שחור.
לטחון את כל התערובת ולבשל עד לאידוי מרבית המים.
נשמר לתקופה ארוכה

אחר כך עבר להכנת סלט פאפיה ירוקה,
התחיל בחיתוך הפאפיות לגפרורים

הכנסת הבוטנים למגבת וחבטות עזות עד שהבוטנים רוסקו והשומן שבהם יצא

הוסיף עגבניות ובזיליקום סגול

רוטב, עירבוב אחרון, והסלט הטעים מוכן

למנה העיקרית הוכן עוף ברוטב קארי


ולקינוח, מילפאי של תותים ואנגלז ג`ינג`ר עם דפי שוקולד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה