את מסעדת הרברט סמואל של רושפלד, אני אוהבת במיוחד, ונוהגת ללכת לאכול שם לעיתים תכופות עם יולה חברתי.
אנחנו מתענגות בתחילת הארוחה מהלחמים הטעימים שאופה נעמה שטייר הקונדיטורית, ומסימות כל ארוחה בקינוח או שנים.
באחד הביקורים במסעדה, עליתי לקומה השניה שם נמצא המטבח, ובקשתי מנעמה שתבוא להעביר סדנא 'במטבח של מאיר השמן',
לשמחתי נעמה הסכימה מיד וברצון
ואתמול היא העבירה לנו סדנא של פטיפורים.
מתכונים לקינוחים קטנטנים ומושקעים.
טראפלס שוקולד מריר וקפה
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2391.JPG)
פננסיר פיסטוק ותות שדה
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2392.jpg)
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2393.jpg)
אקלר קרמל וניל
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2394.jpg)
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2395.jpg)
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2396.jpg)
טארטלט תפוחי עץ וניל
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2397.jpg)
וקרמבו קוקוס שוקולד
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2398.jpg)
נהניתי מהרבה ביסים קטנים וטעימים שגרמו לי לאושר.
אנחנו מתענגות בתחילת הארוחה מהלחמים הטעימים שאופה נעמה שטייר הקונדיטורית, ומסימות כל ארוחה בקינוח או שנים.
באחד הביקורים במסעדה, עליתי לקומה השניה שם נמצא המטבח, ובקשתי מנעמה שתבוא להעביר סדנא 'במטבח של מאיר השמן',
לשמחתי נעמה הסכימה מיד וברצון
ואתמול היא העבירה לנו סדנא של פטיפורים.
מתכונים לקינוחים קטנטנים ומושקעים.
טראפלס שוקולד מריר וקפה
פננסיר פיסטוק ותות שדה
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2392.jpg)
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2393.jpg)
אקלר קרמל וניל
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2394.jpg)
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2395.jpg)
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2396.jpg)
טארטלט תפוחי עץ וניל
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2397.jpg)
וקרמבו קוקוס שוקולד
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2398.jpg)
נהניתי מהרבה ביסים קטנים וטעימים שגרמו לי לאושר.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה