יום ראשון, 22 במרץ 2015

סדנאות בישול וטיפים

אתמול במטבח של מאיר השמן התקיימה עוד סדנה נהדרת, הפעם עם בועז
שרעבי ממסעדת טרסה בהרצליה.
מתכונים מהסדנא אעלה בהמשך, אבל לדעתי כשמגיעים לסדנא, מעבר למתכונים ולאפשרות לטעום את המאכלים ולדעת אם הם טעימים לי. בסדנא לומדים טיפים חשובים בישול.
השפים שמגיעים למטבח של מאיר השמן לתת סדנאות בהתנדבות, עושים זאת מכל הלב ונותנים שפע של טיפים חשובים. אתמול למשל למדתי 

איך לקלף אבוקדו
לפלט עגבניות
לנקות דיונון
(יכול להיות שלא אעשה את זה בבית אבל אם אגיע למסעדה ואקבל דיונון עם חתיכת פלסטיק בפנים, אדע מה זה)
ולקלף ארטישוק
כשהייתי באיטליה ראיתי אנשים בשוק שזה היה תפקידם לקלוף ארטישוקים, אבל הם עשו זאת בכזו מהירות שלא הצלחתי ללמוד. עכשיו אני כבר יודעת

היו עוד טיפים נהדרים, שבעז חילק תוך כדי הסדנא.
ולמי שרוצה להגיע למטבח של מאיר השמן ולהשתתף בסדנאות, וגם לעזור להחזיק את המקום שמשמש בית חם לילדים, מעבר לארוחות שמספקים שם, הנה קישור ישיר לסדנאות כאן. (יש שם גם מתכונים מסדנאות קודמות)

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה