אתמול במסגרת יום בישול עם חברות במטבח שלי
ביקשתי להכין גם רביולי
הסתכלנו על המצרכים שהיו לפנינו והחלטנו על מילוי של תרד וגבינת פרומעז.
להכנת הבצק השתמשתי בקילו קמח לפסטה, ארבע ביצים וקצת מים.
הבצק צריך להיות קשה כדי שיהיה נוח לעבוד איתו.
להכנת המילוי הקפצנו תרד (כמות של קופסא,)
לאחר שהתרד התקרר קצת, נוסם אליו גבינת העיזים
תובל במלח פלפל ואגוז מוסקט
וגולגל לכדורים כדי שיהיה קל להכין את הרביולי
הכידרור הוא אופציה, אפשר לזלף או להניח מילוי עם כפית.
את הכנת הרביולי עשתה רותי אוליבר
והיה תענוג לראות וללמוד כיצד היא מוציאה את המקסימום מהבצק.
זה התחיל ברידוד של הבצק למקסימום רוחב המכונה
הנחת כדורי המילוי בצפיפות אחד ליד השני
כיסוי עם רצועת בצק נוספת
וסגירת הרביולים
ואז החיתוך של הרביולים.
את הרביולים לאחר הבישול, העברנו להקפצה קלה במחבת עם חמאה ומרווה מהגינה
וישר לצלחת
תודה לאוליבר שכל פעם כשאנחנו מבשלות יחד אני לומדת טכניקות עבודה חדשות
ולאמירה ויולה שעזרו וזרמו איתנו עם הארוחה המופלאה
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה