המלצה על הבצק של דורעם קראתי בפורום אוכל אורט ומיד החלטתי לנסות, את המילוי גבינה המרתי במנגולד שהיה לי בבית.
הבצק:
3 כוסות קמח,
חבילת אבקת אפיה,
כפית מלח,
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן זית.
חבילת אבקת אפיה,
כפית מלח,
כוס מיץ תפוזים
1/2 כוס שמן זית.
לערבב ולשלוח למנוחה של חצי שעה.
למילוי, קצצתי שתי חבילות מנגולד,
העברתי למחבת עם קצת שמן זית, תחילה את החלק הלבן של העלים
ואחר כך את החלק הירוק.
הוספתי גם קצת עלי סלק שהיו לי והם נתנו צבע סגול אדמדם למילוי
הוספתי גבינה צפתית (תוצרת בית) מגורדת
ונתתי למילוי להתקרר קצת.
ואחר כך את החלק הירוק.
הוספתי גם קצת עלי סלק שהיו לי והם נתנו צבע סגול אדמדם למילוי
הוספתי גבינה צפתית (תוצרת בית) מגורדת
ונתתי למילוי להתקרר קצת.
הבצק רך ונעים מאד לעבודה, וטעים גם למחרת היום
תודה ללארה שקראה את המתכון, ניסתה והמליצה
התוצאה טעימה מאד, והמתכון אומץ וכבר עשיתי פעם שניה.
התוצאה טעימה מאד, והמתכון אומץ וכבר עשיתי פעם שניה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה