בכל שנה בסוכות אני נוהגת להכין ריבת אתרוגים.
השנה, יצא לי לבקר בפרדס האתרוגים פעמים ולהביא הרבה אתרוגים (שנת שמיטה ומותר לקטוף את האתרוגים)
החלטתי שבשונה משנים קודמות אכין אתרוגים מסוכרים ולא ריבה למריחה.
תהליך ההכנה מאד דומה, השוני הוא בחיתוך האתרוגים
השנה, יצא לי לבקר בפרדס האתרוגים פעמים ולהביא הרבה אתרוגים (שנת שמיטה ומותר לקטוף את האתרוגים)
החלטתי שבשונה משנים קודמות אכין אתרוגים מסוכרים ולא ריבה למריחה.
תהליך ההכנה מאד דומה, השוני הוא בחיתוך האתרוגים
חתכתי את האתרוגים לפרוסות דקות
הרתחתי שלוש פעמים במים והחלפתי את המים בכל פעם. פעולה זו באה להוציא את המרירות של האתרוג.
לאחר מכן בישלתי את האתרוגים עם סוכר (משקל זהה של אתרוגים וסוכר)
הרתחתי שלוש פעמים במים והחלפתי את המים בכל פעם. פעולה זו באה להוציא את המרירות של האתרוג.
לאחר מכן בישלתי את האתרוגים עם סוכר (משקל זהה של אתרוגים וסוכר)
שונה מהריבה, נוח לאכילה כפי שהוא ולא רק למריחה.
אנסה להוסיף לעוגות, נראה לי שישתלב טוב.
אוהבת את האתרוגים, השילוב של המתיקות והמרירות של הפרי.
אנסה להוסיף לעוגות, נראה לי שישתלב טוב.
אוהבת את האתרוגים, השילוב של המתיקות והמרירות של הפרי.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה