השבוע חגגנו לאמא שלי יום הולדת, והלכנו לאכול אצל רושפלד במסעדת הרברט סמואל.
לשולחן הגיע לחם אגוזים ותאנים מ ד ה י ם
עם 3 צלחות מזטים: סלסה עגבניות זיתים ושום,
טחינה עם בצל קלוי מעל,
טחינה עם בצל קלוי מעל,
יוגורט עם שום ושמיר ומעל כמה חתיכות סלק ובמיה,
כאן כבר התפשט חיוך של הנאה על הפרצוף. איזה כייף
ראשונה של פטה כבדי עוף עם בריוש קלוי
פיקניק מלזי עם שרימפס בגריל, מנה חריפה ונפלאה
למנות עיקריות
צלעות טלה מרמת הגולן עם אפונה ותפוחי אדמה בשום צלוי.
spicy chinese bbq ribs
ניוקי עם אפונה ירוקה ערמונים ושמן כמהין, מנה מעולה, אבל גדולה, כדאי לחלוק בשנים.
עליתי לקומה השניה למטבח וכרגיל מופתעת מהגודל של המטבח ומהפעילות האינטנסיבית שלו.
לאחר שראיתי את הכנת טארט התפוחים
היה די ברור שזו תהיה מנת הקינוח שלנו.
טארט תפוחים עם גלידת וניל
טארט תפוחים עם גלידת וניל
בתוספת 2 לימונדה, בקבוק מים מינרלים וכוס בירה שילמנו 363 ש"ח לפני.
ארוחה טעימה מאד ויפה. אשמח לחזור בקרוב.
מסעדת הרברט סמואל בנין גיבור על חוף הים של תל אביב
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה