יום ראשון, 22 במרץ 2015

מסעדת שגב

נכנסתי למסעדת שגב והופתעתי מאד
המוזיקה ברקע היתה נהדרת מבחינתי, שירי שנות ה 69 – 70
אבל בעיקר משך את תשומת ליבי העיצוב המיוחד של המקום
המקום מעוצב כמו חצר של בית ב"תל-אביב של פעם"., עמוד עם כרזות קולנע ישנות,  חלונות עם תריסי עץ ישנים,
חבל כביסה ועליו תלויים בגדים ליבוש ומרפסות עם אדניות.
ובמטבח הפתוח עומד שגב, ועוד כמה עוזרים (איך הוא מצליח לאסוף כל כך הרבה עוזרים גבוהים כמוהו?)
המטבח פתוח ומתחת לדלפק ההגשה נמצאים ארגזי ירקות
 

לשולחן הגיע לחם הבית עם מטבלים טעימים
ומים עם לואיזה ולמון גראס
 
בשר סרטנים טריים   
צלויים במחבת עם ניוקי כמהין ושמנת מתוקה, לצד סלט עגבניות מרענן
היה לי טעים מאד. קשה לצלם את הצלחות הגדולות שבצד אחד הסלט ובצד השני הניוקי והסרטנים
 

פרוסות סשימי סלמון  
מגולגלות עם סלט אבוקדו רענן, צ`ילי, קוויאר וסלט קולורבי
טעמתי והיה טעים, תמי שהזמינה את המנה כבר אכלה אותה בעבר ונהנתה, ושמחה להזמין אותה שוב
 
מרענן חייך
גרניטה ליים ושקדים קלויים
שילוב מענין של השקדים עם הגרניטה, אפשר היה להוסיף עוד קצת ליים לטעמי
 
מוסקה עסיסית מאנטריקוט, פילה וסינטה   
קצוצים דק. מוגש על חציל באלדי בטאבון, עלה פסטה, קרם עגבניות וגבינת צאן "שרופה". טעים, מנה ענקית, לא הצלחתי לסיים
 

פילה דג ים 
מונח על לביבות בטטה-כרישה ואספרגוס מסומן בגריל ברוטב שמנת חמוצה וכמהין
טעמתי רק מהלביבות והיו טעימות, בעלת המנה נהנתה ממנה מאד
 

פירות כתומים  
 מנגו, הדרים ופסיפלורה מונחים על קציפת מסקרפונה ועוגת וניל איטלקית,  מנה טעימה
 
סלט פירות וצנוברים   
מלון, פטל אדום טרי ומנגו מונחים על קרם תמרים ואגוזים, מוגשים עם גרניטה וצנוברים מסוכרים
המנה הגיע בתוך צלחת עמוקה שבה היה קרח יבש, והיא העלתה אדים
מנה מאד מאד מענינת, בכל ביס טעמים אחרים ובכל פעם נסיון לגלות מה טעמתי
 
ולבסוף מנה שהגיעה מהמטבח, מרנג מונח על קרם פטסיאר שקדים, ומקושט בתות שדה

מקום נחמד, נעים, ועיסקית שווה
אשמח לחזור
תודה לתמי על ההזמנה ועל החברה הנעימה

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה