הדודה שלי אורה היא הבשלנית של המשפחה.
כל דבר שהיא מבשלת יוצא טעים, לא סתם טעים אלא טעים במיוחד.
השבוע לכבוד פורים הלכתי לעזור לה (ובעיקר ללמוד)
איך היא מכינה את הבקלאווה שלה, שכולנו כל כך אוהבים.
זה מתחיל ברצועה של בצק עלים,
אותה היא מרדדת עד שהבצק כמעט שקוף, ומזכיר פילו.

על הבצק מורחת קצת שמן

מפזרת אגוזים קצוצים עם סוכר

וחוזרת על התהליך עוד הרבה פעמים.

בסוף עושח חיתוכים לאורך ולרוחב (תראו איך יוצא ישר בלי סרגל)


מפזרת סומסום

ואופה.
לאחר האפיה שופכת מי סוכר, מים וסוכר ביחס זהה וקצת מי ורדים
וכך זה נראה מוכן.

כל דבר שהיא מבשלת יוצא טעים, לא סתם טעים אלא טעים במיוחד.
השבוע לכבוד פורים הלכתי לעזור לה (ובעיקר ללמוד)
איך היא מכינה את הבקלאווה שלה, שכולנו כל כך אוהבים.
זה מתחיל ברצועה של בצק עלים,
אותה היא מרדדת עד שהבצק כמעט שקוף, ומזכיר פילו.
על הבצק מורחת קצת שמן
מפזרת אגוזים קצוצים עם סוכר
וחוזרת על התהליך עוד הרבה פעמים.

בסוף עושח חיתוכים לאורך ולרוחב (תראו איך יוצא ישר בלי סרגל)
מפזרת סומסום
ואופה.
לאחר האפיה שופכת מי סוכר, מים וסוכר ביחס זהה וקצת מי ורדים
וכך זה נראה מוכן.
מעולה ..
השבמחקותתחדשי על הבלוג.
מדהים
השבמחק