סדנת השוקולד והפטיפורים של אדוה בן עזר שף קונדיטורית של roy שוקולד , התקיימה במטבח של מאיר השמן.
בשבילי זו היתה חוויה מיוחדת, כמי שאוהבת מאד שוקולד, לראות את אדווה עובדת,
ולטעום את הפטיפורים המדהימים שהכינה, זו היתה חגיגה גדולה.
בשבילי זו היתה חוויה מיוחדת, כמי שאוהבת מאד שוקולד, לראות את אדווה עובדת,
ולטעום את הפטיפורים המדהימים שהכינה, זו היתה חגיגה גדולה.
אדוה התחילה בטימפרור שוקולד

הכנת הפטיפורים, על ידי הכנסת שוקולד מטומפרר לתבניות פרלינים,
אדווה מוציאה את תבניות השוקולד וממלאה אותם במילוי גנאש
אדווה מוציאה את תבניות השוקולד וממלאה אותם במילוי גנאש


הכנת טראפלס טעימיםםםם

גילגול הטראפלס בברס לציפוי

הכנת פאדג`


וזה מה שיצא
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה