יום שבת, 21 במרץ 2015

סדנת שוקולד ופטיפורים עם אדוה בן עזר


סדנת השוקולד והפטיפורים של אדוה בן עזר שף קונדיטורית של roy שוקולד  , התקיימה במטבח של מאיר השמן.
בשבילי זו היתה חוויה מיוחדת, כמי שאוהבת מאד שוקולד, לראות את אדווה עובדת,
ולטעום את הפטיפורים המדהימים שהכינה, זו היתה חגיגה גדולה.

אדוה התחילה בטימפרור שוקולד


הכנת הפטיפורים, על ידי הכנסת שוקולד מטומפרר לתבניות פרלינים,
אדווה מוציאה את תבניות השוקולד וממלאה אותם במילוי גנאש


הכנת טראפלס טעימיםםםם

גילגול הטראפלס בברס לציפוי

הכנת פאדג`



וזה מה שיצא





אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה