יום חמישי, 19 במרץ 2015

מורן, שוקולד והתרמומיקס

שוקולד אני אוהבת
תרמומיקס אני אוהבת
ואחרי סדנת השוקולד בתרמומיקס שהעבירה מורן שוקלד
גם את מורן אני אוהבת

מורן התחילה בהסברים
על פולי השוקולד, על בני המאיה שקראו לשוקולד משקה האלים, על האצטקים שהפכו אותו למשקה.



ראינו את פולי השוקולד
מורן טחנה אותם עם סוכר וחמאת קקאו, והפכה אותם לשוקולד טעים
טימפרור בעזרת התרמומיקס וקרור על השיש




מודדים את החום
 
והשוקולד זולף על נייר אפיה, קושט בפירות יבשים


מורן טחנה את אבקת ההקאו עם הסוכר והכינה שוקולית ללא חומרים נוספים
עם קצת קוביות קרח וחלב, הכל נטחן בתרמומיקס והפך לברד קקאו.




משקדים מולבנים מורן הכינה מרציפן טעים
אותו קישטו בפירות יבשים, שקדים, אגוזים, קוקוס...
ואחר כך הכל נטבל בשוקולד, יצא טעים כל כך







היה גם ליקר שוקולד, ומקופלת,
וחטיף גרנולה טעים



לאתר של מורן

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה