יום ראשון, 22 במרץ 2015

במסעדת מונטיפיורי בירושלים

הייתי בסיור במוזיאון הרכבל, בימין משה ובמשכנות שאננים ולסיום הלכנו לאכול במסעדת מונטיפיורי
המסעדה ממוקמת במיקום נפלא, הצופה אל חומות העיר העתיקה, הדטרמציון ומגדל דוד.
העיצוב נעים ורגוע, ברקע מתנגנת מוזיקה קלסית שקטה.
בצהרים יש שתי עיסקיות האחת שבה העיקרית כוללת פסטות ומחירה 54 ₪, והשניה שבה בעיקריית דגים ומחירה לפי הדג (בסביבות ה 70 ₪).
מבחן המים של גסטרו עבר בהצלחה מרובה
כשהתישבנו ביקשנו קנקן מים רגילים, הגיע עם הרבה קרח, מזגו לנו לכוסות. במהלך הארוחה ביוזמתם מילאו את הקנקן פעם נוספת וגם דאגו למזוג לנו לכוסות.
 
לפתיחה הגיעה פוקצת הבית, טעימה
 
לראשונות בחרנו תחתיות ארטישוק ממולאות עם פטריות, מנה טעימה
 
מנה של חציל עם יוגורט וצנוברים, נחמד, היה חסר לי תיבול
 
לעיקריות הזמנו שני דגים
האחד ברוטב מזרחי, שלטעמי הוסיפו לו רסק עגבניות משומר, ולא כל כך אהבנו
 
הדג השני היה דניס והיה עשוי טעים יותר לטעמנו
הדמיון בעיצוב המנות היה מאד גדול, בשתיהן הדג הונח על מצע של פסטה ברוטב עגבניות/פלפל, ומסביב 3 תפוחי אדמה וחצי לימון עם ענף ירוק עליו.
 
לקינוח עוגת גבינה, היתה טעימה וכן גם הרטבים שלצידה
 
לשתיים שילמנו 164 לא כולל טיפ.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה