יום ראשון, 22 במרץ 2015

מרק מנגו

קיבלתי השבוע מתנה מנגו, ונזכרתי במרק מנגו שאכלתי לפני כמה שנים וטעמו המיוחד נשאר לי בראש.
את המתכון המקורי לא היה לי אבל זכרתי שהיתה בו שמנת שנתנה את המרקם הקרמי, וטעם חריף עדין שנשאר אחרי האכילה.
את החריפות של הפלפל לקחתי ממרק טום ים שקניתי השבוע בחנות מזרח ומערב
במקום יין לבן השתמשתי בסקה, היין היפני

חומרים:
שמן זית
2 שיני שום
5 מנגו חתוכים לקוביות
שמנת מתוקה
1/2 כוס סקה
כפית מרק טום ים מעורבבת בכוס מים

אופן ההכנה:
טיגנתי את השום בשמן זית
הוספתי את שאר החומרים והבאתי לרתיחה
בעזרת בלנדר מוט ריסקתי את הכל למחית חלקה
הוספתי קצת מלח שהיה חסר.
בהגשה הוספתי כמה קוביום מנגו

  לטעמי יצא טעים, ולכן כתבתי את המתכון בכדי שאוכל לשחזר בעתיד

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה