יום ראשון, 22 במרץ 2015

צהרים אצל רושפלד בהרברט סמואל


לאחר סיבוב בשוק לוינסקי, וקצת בשוק הכרמל הגענו למסעדת הרברט סמואל
הזמנו מקום על הבר, וכך הושבנו על כסאות גבוהים, הצופים את החוף והים.
לשולחן הגיעה צלוחית עם זיתים ירוקים ושחורים טעימים סלסלת לחם וצלוחית עם טפנד ורסק עגבניות.
אחר כך הגיעו שתי כוסיות גספצ`ו ומאפה קטן של בצק עלים שבתוכו היתה גבינה, ומעליו זילוף של טפנד מעורב ביוגורט, ועגבנית שרי מיובשת
סלט איטריות זכוכית עם חתיכות סלמון ויוזו
פטה כבדי עוף עם קסיס
Super sweet & spice chicken
וליד זה קערית עם אורז ושומשום
לפני שהחלטנו איזה קינוח להזמין, ביקשנו סיבוב במטבח.
המטבח נמצא בקומה העליונה. מטבח ענק ובין העמדות מרווח עבודה גדול
הכל נקי מבריק צוות גדול ומיומן עובד על המנות כשיונתן רושפלד ליד עמדת יציאת המנות עומד ומשגיח אישית על כל מנה שיוצאת
זו היתה גם ההזדמנות לדבר כמה מילים עם רושפלד, להסביר לו על המטבח של מאיר ולהזמין אותו להעביר סדנא.
אחרי שראינו את הקונדיטורית מכינה את בצק הפילו עם שזיפים  וליד זה גלידת וניל החלטנו שזו תהיה המנה שנזמין.
מכיוון  שהשכנות שלנו  בבר התמוגגו כל כך ממנת שטרודל תפוחים יחודית החלטנו להזמין גם שטרודל.
בעוגה במקום בצק יש רצועה ארוכה ודקה של תפוח, מעליה שלוש גבעות של קרם פטיסיאר, סקרמבל ועוד רצועת תפוחים. וכמובן גחידה נהדרת מעל
.
 
כמה אני נהניתי
מהמקום, האוירה, האוכל הטעים, הביקור במטבח,והחברה . זו היתה ארוחה קסומה.
בתוספת בקבוק מים גדול, מים קטן, כוס יין ואספרסו שילמנו 240 לפני

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה