בראש השנה נוהגים אצלנו לאכול דלעת שמבושלת כמו ריבה, בכדי לשמור על הדלעת בצורתה, ושלא תהפיך ל `פירה`,
יש להשרות את הדלעת במיץ לימון (לפני שיקפצו להגיד לי מה מחיר הלימונים השנה, השריתי הפעם בלימון משומר, ולמרבה ההפתעה זה עבד ולא השאחר טעמי לוואי)
התחלתי בחיתוך הדעת, הפעם במקום קוביות החלטתי להכין פרחים

השריה ל8 שעות במיץ לימון

לאחר מכן, מסננים את הדלעת מהלימון ומוסיפים סוכר, ומבשלים כמו כל ריבה
סיננתי את הדלעת מהנוזל, ונשארו פרחי דלעת מסוכרים
יש להשרות את הדלעת במיץ לימון (לפני שיקפצו להגיד לי מה מחיר הלימונים השנה, השריתי הפעם בלימון משומר, ולמרבה ההפתעה זה עבד ולא השאחר טעמי לוואי)
התחלתי בחיתוך הדעת, הפעם במקום קוביות החלטתי להכין פרחים
השריה ל8 שעות במיץ לימון
לאחר מכן, מסננים את הדלעת מהלימון ומוסיפים סוכר, ומבשלים כמו כל ריבה
סיננתי את הדלעת מהנוזל, ונשארו פרחי דלעת מסוכרים
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה