בוקר קר וגשום, באמצע מאי, זו הפתעה משמחת
ואין כמו מרק חם ביום כזה
אספתי את הירקות שהיו בבית: שום טרי, סלק, גזר, תפחי אדמה, כרובית,בצל
ובתוספת עישבי תיבול מהגינה

הכל הוכנס לתרמומיקס.
טחינה של 15 שניות במהירות 8

הוספתי ליטר מים ומלח, ושמתי לבישול בטמפרטורת ורומה ל 25 דקות.
בסלסלת האידוי שמתי קציצות בשר שיצאו מהמקפיא
והתבשלו באדי המרק.

לאחר עשרים וחמש דקות, חזרתי למטבח והכל כבר מוכן



את המרק ניתן כמובן להכין גם בסיר רגיל
התרמומיקס עוזר וחוסך בעבודה.

ואין כמו מרק חם ביום כזה
אספתי את הירקות שהיו בבית: שום טרי, סלק, גזר, תפחי אדמה, כרובית,בצל
ובתוספת עישבי תיבול מהגינה
הכל הוכנס לתרמומיקס.
טחינה של 15 שניות במהירות 8
הוספתי ליטר מים ומלח, ושמתי לבישול בטמפרטורת ורומה ל 25 דקות.
בסלסלת האידוי שמתי קציצות בשר שיצאו מהמקפיא
והתבשלו באדי המרק.
לאחר עשרים וחמש דקות, חזרתי למטבח והכל כבר מוכן
את המרק ניתן כמובן להכין גם בסיר רגיל
התרמומיקס עוזר וחוסך בעבודה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה