אביבית פריאל אביחי, השפית של מסעדת טפאו (תל אביב והרצליה)

העבירה סדנת טאפס נפלאה במטבח של מאיר השמן.
במשך 5 שעות ללא הפסקה הכינה הסבירה והוציאה מנות טפאס נפלאות ל 50 איש.

בחרתי מתכון אחד להציג כאן מתכון של קרם תירס ועליו ביצה עלומה




קרם תירס
העבירה סדנת טאפס נפלאה במטבח של מאיר השמן.
במשך 5 שעות ללא הפסקה הכינה הסבירה והוציאה מנות טפאס נפלאות ל 50 איש.
בחרתי מתכון אחד להציג כאן מתכון של קרם תירס ועליו ביצה עלומה
קרם תירס
5 קלחי תירס
1/2 כוס שמנת 42%
1/2 כוס חלב
60 גר' חמאה
כפית מלח אטלנטי
כפית מחית כמהין
2 כפות גדושות מנצ'גו מגוררת
מפרידים את הגרגרים מקלחי התירס ומאדים בחמאה,
טוחנים היטב בפוד פרוססור.
מעבירים לסיר עם שאר החומרים מלבד המנצ'גו ומבשלים
כ-10 דק' תוך כדי ערבוב על אש קטנה.
מוסיפים גבינת מנצ'גו ומערבבים היטב עד שהיא נמסה.
אביבית הוסיפה מעל לקרם תירס חתיכות פטרית כמהין, וביצה עלומה
(בסדנא אביבית נעזרה בתרמומיקס איתו טחנה את הטירס חיממה וערבבה, חוסך כלים ועבודת עירבוב)
.ותמונות נוספות של המנות הנפלאות שאכלנו
סנגריה
פאן קון טומאט, פרוסות בגט צלויות בתנור עם שמן זית שמעליהן מורחים את בשרן של עגבניות טריות ומשפשפים שום טרי
ירקות קלוים עם גבינה
ירקות קלוים עם אנצ'ובי
טונה אדומה טרייה. מרוחה בפפריקה ועשויה קלות על הפלנצ'ה.
על צימצורי פטרוזיליה ובצל ירוק
על צימצורי פטרוזיליה ובצל ירוק
קלאמרי צרובים על הפלנצ'ה מונחים על תבשיל חומוס ותרד
שיפודי שרימפס וחזה אווז.
שרימפס שהוקפצו עם שום, שמן זית וצ'ילי חריף
ממרח מדג בקלה מיובש
אלבונדיגס, קציצות מבשר וחצילים מטוגנים
סביצ'ה מדג דניס וירקות על מרק גספצ'ו
צ'ורוס בריבת חלב
אתם מוזמנים לעקוב אחר הסדנאות הבאות במטבח של מאיר השמן,
וממליצה לבדוק, כי אביבית הבטיחה בעוד כחודשים שלושה סדנא נוספת
וממליצה לבדוק, כי אביבית הבטיחה בעוד כחודשים שלושה סדנא נוספת
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה