פסטיבל האוכל הכפרי ה 12 במטה יהודה יתקיים בסופי השבוע של חודש מרץ.
במסגרת טיול בלוגרים שנערך השבוע ביקרנו במספר מקומות
במסגרת טיול בלוגרים שנערך השבוע ביקרנו במספר מקומות
יקב שריגים

בחצר בית בישוב לי- און שריגים, אשר שוכן על גבול יער בריטניה בעמק האלה נמצא ייקב שריגים.
את הענבים מקבל אוריאל הררי ממגדל מומחה המגדל את ענביו בהר כיתרון הסמוך לישוב,
למרות היותו יקב קטן, מייצר היקב יין ממספר זנים: מרלו, קברנה סוביניון, פטיט וורדו וקברנה פרנק
את היין מיישנים בשני סוגי חביות מעץ אלון, אשר משפיעות על טעמו.
כיום יקב שריגים מייצר כ- 3000 בקבוקים בשנה
ובתכנון לעבור למקום חדש, בתוך היישוב, ולהקים שם ייקב גדול ומשוכלל יותר.
טעמנו שני סוגי יינות טעימים מאד, במיוחד אהבתי את היין שהתיישן בחביות שריגים.
את הענבים מקבל אוריאל הררי ממגדל מומחה המגדל את ענביו בהר כיתרון הסמוך לישוב,
למרות היותו יקב קטן, מייצר היקב יין ממספר זנים: מרלו, קברנה סוביניון, פטיט וורדו וקברנה פרנק
את היין מיישנים בשני סוגי חביות מעץ אלון, אשר משפיעות על טעמו.

ובתכנון לעבור למקום חדש, בתוך היישוב, ולהקים שם ייקב גדול ומשוכלל יותר.
טעמנו שני סוגי יינות טעימים מאד, במיוחד אהבתי את היין שהתיישן בחביות שריגים.
עוד פרטים על יקב שריגים באתר שלהם http://www.srigimwinery.co.il/index.php
גבינות יוטב
ביקב שריגים בו התארחנו חיכו לנו מגשי גבינות עמוסים במבחר גבינות.
הגבינות היו מעולות בטעמם.
אין ספק שנעשו במומחיות רבה.
כמי שמכינה בבית גבינות, ויודעת כמה עבודה והשקעה יש בכל גבינה. אני מעריכה מאד גם את השפע הרב של הגבינות שהוכנו עבורנו לטעימה.
לא פגשתי את רונה אלמוג פולק המכינה את הגבינות, אבל ממליצה בחום רב על הגבינות שלה.
הגבינות היו מעולות בטעמם.

אין ספק שנעשו במומחיות רבה.
כמי שמכינה בבית גבינות, ויודעת כמה עבודה והשקעה יש בכל גבינה. אני מעריכה מאד גם את השפע הרב של הגבינות שהוכנו עבורנו לטעימה.
לא פגשתי את רונה אלמוג פולק המכינה את הגבינות, אבל ממליצה בחום רב על הגבינות שלה.
על גבינות יוטב אפשר לקרוא באתר http://yotav.allbiz.co.il/11/
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה