ביום שישי האחרון הכינו השפים מורן רוטמן וטיבו ברה ארוחת גורמה במטבח של מאיר השמן.
ראיתי טכניקות עבודה בהן לא נתקלתי עד היום
שילובים מקסימים ומנות מדהימות
מצרפת תמונות מהקינוח
קרפצו אננס


שהושרה בסירופ זעפרן

גלידה שהוכנה במהירות עם חנקן נוזלי







ומעל טוויל של אננס שיובש במיבש פירות



וקישוט של פרח רוזמרין


ראיתי טכניקות עבודה בהן לא נתקלתי עד היום
שילובים מקסימים ומנות מדהימות
מצרפת תמונות מהקינוח
קרפצו אננס
שהושרה בסירופ זעפרן
גלידה שהוכנה במהירות עם חנקן נוזלי
ומעל טוויל של אננס שיובש במיבש פירות
וקישוט של פרח רוזמרין
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה