יום חמישי, 19 במרץ 2015

יניב גור אריה בסדנא קיצית במטבח של מאיר השמן

יניב גור אריה, מבשל בישול מודרני
טעים (אני מכורה), יפה, ובשילוב חומרים חדשים.
כל מנה של יניב, מורכבת ממספר מנות, אותן הוא מרכיב יחד
אך ניתן לקחת כל מרכיב גם בנפרד.

אספרגוס בחמאת עגבניות

חזה אווז, גאודה, אפונה

חמאת עגבניות 

רכיבים:
200 גרםמי עגבניות (נוזל עגבניות מסונן מהגרעינים)
0.5 גרם קסנתן
מעט מלח וסוכר
120 גרם חמאה מומסת

אופן ההכנה:
במעבד מזון מערבלים מי עגבניות עם קסנתן. מוסיפים את החמאה בזילוף איטי עד לקבלת אמולסיה.מתבלים.
אספרגוס
גבעולי אספרגוס חלוטים
פרוסות דקיקות של חזה אווז
חמאת עגבניות
 מעט חמאה, מלח ופלפל
גרגירי אפונה עדינה


אופן הכנה:
 עוטפים כל 4 גבעולי אספרגוס בפרוסות פרושוטו עד חציו לקבלת צרור.במעט חמאה מקפיצים צרורות אספרגוס לחימום וצריבה קלה. מתבלים במל"פ, מוסיפים כמה כפות חמאת עגבניות ומבשלים דקה – שתיים לזיגוג יפה. מוסיפים 2 כפות של אפונים לכל מנה, מערבבים ומסירים מהאש.
 

 מכינים גרידת גאודה
צילחות
מניחים צרורות אספרגוס בצלחת, יוצקים מעל רוטב ואפונים ומפזרים גילופי גאודה.
 


 

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה