יניב גור אריה מגיע לפחות פעם בשנה להעביר סדנא בהתנדבות במטבח ל מאיר השמן.
המתכונים של יניב טעימים מאד, יפים ומודולרים,
כך שאפשר תמיד להשתמש גם בחלק מתוך מתכון.
השבוע בסדנא לימד יניב את המנות הבאות:
טרטר טונה
קרפצ'יו דלעת, גרעיני דלעת, אצות טריות, טוביקו
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2504.JPG)
טארט עגבניות צלויות ולבנה
אמולסית זעתר, סכריות זיתים, מרמלדת לימון כבוש
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2505.JPG)
ניוקי עם בשר כבש
גבינת כבשים, חצילים, נענע, עלי גפן
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2506.JPG)
פילה בקר מבושל בואקום
רוטב מולסה וערמונים, דלעת ערמונים, פטריות ואספרגוס
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2507.JPG)
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2508.JPG)
פטל אדום
פטסייר הדרים, קרמבל קקאו
![](http://blog.tapuz.co.il/skili/images/2017_2509.JPG)
הסדנאות הבאות במטבח של מאיר השמן, לאחר החגים.
המתכונים של יניב טעימים מאד, יפים ומודולרים,
כך שאפשר תמיד להשתמש גם בחלק מתוך מתכון.
השבוע בסדנא לימד יניב את המנות הבאות:
טרטר טונה
קרפצ'יו דלעת, גרעיני דלעת, אצות טריות, טוביקו
טארט עגבניות צלויות ולבנה
אמולסית זעתר, סכריות זיתים, מרמלדת לימון כבוש
ניוקי עם בשר כבש
גבינת כבשים, חצילים, נענע, עלי גפן
פילה בקר מבושל בואקום
רוטב מולסה וערמונים, דלעת ערמונים, פטריות ואספרגוס
פטל אדום
פטסייר הדרים, קרמבל קקאו
הסדנאות הבאות במטבח של מאיר השמן, לאחר החגים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה