מסעדת כתית היא המסעדה האהובה עלי ביותר בארץ
ולכן כששמעתי שהשף יוני דנון מגיע למטבח של מאיר השמן
דחיתי וביטלתי את כל תוכניותי האחרות ובאתי לסדנא.

חייבת לומר תודה ענקית לשף מאיר אדוני שתומך במטבח של מאיר השמן מאז הקמתו
ובחודש אוקטובר שולח כל שבוע שף מאחת ממסעדותיו בליוו צוות מהמסעדה שיעזרו בהעברת הסדנא.
לסדנא הפעם הצטרפו שחר המוכר מתוכנית מאסטר שף, והקונדיטורית המצליחה הילה פרי (שהעבירה לפני שבוע סדנת קונדיטוריה מרתקת)
וגם אור, וליהי.


ומה היה לנו בסדנא
פתחנו עם לחם נהדר שמקבלים במסעדת כתית ואיולי


מתאבן של פנקוטה יוגורט, כרובית וקצף חמציץ

ולידו עטייף ממולא בחומוס, כמון לימון וזעתר


ולכן כששמעתי שהשף יוני דנון מגיע למטבח של מאיר השמן
דחיתי וביטלתי את כל תוכניותי האחרות ובאתי לסדנא.

חייבת לומר תודה ענקית לשף מאיר אדוני שתומך במטבח של מאיר השמן מאז הקמתו
ובחודש אוקטובר שולח כל שבוע שף מאחת ממסעדותיו בליוו צוות מהמסעדה שיעזרו בהעברת הסדנא.
לסדנא הפעם הצטרפו שחר המוכר מתוכנית מאסטר שף, והקונדיטורית המצליחה הילה פרי (שהעבירה לפני שבוע סדנת קונדיטוריה מרתקת)
וגם אור, וליהי.


ומה היה לנו בסדנא
פתחנו עם לחם נהדר שמקבלים במסעדת כתית ואיולי


מתאבן של פנקוטה יוגורט, כרובית וקצף חמציץ

ולידו עטייף ממולא בחומוס, כמון לימון וזעתר


ריחות ים בניחוח יבשה
נתח בר ים במעטפת מוסלין ים, אבק פטריות בר
ראגו דגנים מלאים ומסקרפונה, ברוט פטריות מעושנות
נתח בר ים במעטפת מוסלין ים, אבק פטריות בר
ראגו דגנים מלאים ומסקרפונה, ברוט פטריות מעושנות

קליפת ארטישוק ירושלמי קריספית, קרם גרוייר וטימין


קרפצ'יו שרימפס קריסטל
משמש מעושן, ג'ינג'ר, צילי "הבנרו"', מנגו בוסר ליים, קרם מנדרינות, בזיליקום
משמש מעושן, ג'ינג'ר, צילי "הבנרו"', מנגו בוסר ליים, קרם מנדרינות, בזיליקום




וליד פרוסות בריוש שטוגנו בחמאה


וכוס עם ג'לי קשאסה והמון דברים טובים


וישיסואז
קרם ראטה, שום ודבש ומעל שקדי עגל בחמאה

קרם ראטה, שום ודבש ומעל שקדי עגל בחמאה

וליד, פרוסות בננות מיובשות עם נגיעיות קרם מעליהן



היה מדהים,
ומי שמצטער שלא הצליח להגיע, יכול להתעדכן באתר של המטבח של מאיר השמן, יש עוד סדנאות מענינות בקרוב
ומי שמצטער שלא הצליח להגיע, יכול להתעדכן באתר של המטבח של מאיר השמן, יש עוד סדנאות מענינות בקרוב

אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה