יום חמישי, 19 במרץ 2015

לחמניות לפסח

שנים רבות אמא שלי היתה מכינה את לחמניות הפסח כל בוקר, שיהיו חמות וטריות.
אני לא עשיתי אותן כי כמו פחזניות, הן דרשו לעמוד ולערבב ולחכות,
השנה, לאור ההצלחה של הפחזניות בתרמומיקס,
החלטתי לנסות את המתכון המשפחתי בעזרת מכשיר התרמומיקס.

מתחילים עם כוס וחצי מיים
100 גר' חמאה
1/2 כפית מלח

מחממים ל 100 מעלות, כ 4 דקות
כשמגיע ל100 מעלות מוסיפים
כוס וחצי קמח מצה ומערבבים עד שנעשית עיסה אחידה.
מקררים קצת
ומוסיפים 4 ביצים אחת אחת תוך עירבוב


אני נעזרתי בכף כדי ליצוק את הבלילה על משטח הסיליקון.

לתנור לשלושים דקות, ב 180 מעלות

אני אוהבת אותן חמות, אבל גם אחר כך הן טעימות.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה