יום שישי, 20 במרץ 2015

ארוחת טעימות בכתית

תפריט טעימות לרגל שש שנים למסעדת כתית.
לשולחן הוגשה סלסלת לחמים (היו כל כך טעימים שביקשנו תוספת, ועזרו לנגב כל צלחת ולהחזיר אותה נקיה למטבח)

קנפה -  סלט מנגולד, קרם יוזו וטוויל טפיוקה, צנונית וכוזברה

קרפצ`יו ילו טייל – קונפי נולים, ארטישוק, פול ירוק, זרעי עגבניות, קרם בזיליקום, זעתר וחלמון ביצת שלט (קיבלנו הנחיה מהמלצרית לפתוח את החלמון שיזל על המולים.)

שקדי עגל בגריל פחמים
קרם חיטה, תבשיל פטריות וטימין, תרד באלדי, פסטה חלמונים, פרמזן, ציר עוף וטרגון.

גלדי בצל
במילוי בשר טלה, צנוברים וחצילים
סלט עדשים, צ`ילי, צימוקים, טחינה ושמן בזיליקום

מרענן חך
סורבה סנגריה עם קליפות הדרים מסוכרות

ראגו שוק אווז
קרם ארטישוק ירושלמי, ניוקי ערמונים וקציפת פורצ`יני. למעלה פיזרו צ`יפס מארטישוק ירושלמי.


מרק פירות אקזוטי
 הדרים, פסיפלורה, חלב קוקוס ופירות טריים

קיבלנו דזרטיף ורנה
במקום אפרטיף של ערק אשכוליות, היה מצוין

 
בתוספת קוקטיל אחד ופעמים לימונדה, 650 ש"ח לפני.
ארוחת טעימות במחיר 195 ש"ח מוגשת בצהרים ופעמים בשבוע בימי ראשון ושני גם בערב.
היתה ארוחה חוויתית במיוחד, שילוב הטעמים, הצילחות, האוירה, מוזיקת הרקע, והכסאות הנוחים, גרמו לארוחה להיות אחת המיוחדות שאכלתי לאחרונה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה