הגעתי עם חברה לירושלים בצהרי היום והחלטנו ללכת לאכול במסעדה של אבי לוי, המוציא,
אבי שזכה במסטר שף, פתח את המסעדה בקרבת שוק מחנה יהודה.
מלצרית מאד חביבה, מתעניינת וקשובה נגשה אלינו,
סיפרה על המיוחדים של היום, ואנחנו בחרנו מהם שתי מנות בלי לבדוק מה יש בתפריט הרגיל.
ובינתים הגיע לשולחן
חלה עם שש צלוחיות קטנות: טחינה ירוקה, מטבוחה חריפה קלות, חצילים, סלק וחמוצים
הכל היה טעים, ואנחנו המורעבות סיימנו הכל וקיבלנו מילוי של כל מנות הפתיחה וגם חלה טריה.


לעיקרית הזמנתי מנה של בשר ראש שהיה נמס בפה ומתובל היטב.

המנה הנוספת שהזמנו היתה של טאג`ין בשר כבש עם פירות יבשים

לסיום הזמנו תה נענע וצלחת מתוקים
בניהם היו סיגרים ממולאים בפיסטוק, ספינג`, ויו יו שהיה לי מאד טעים.
בניהם היו סיגרים ממולאים בפיסטוק, ספינג`, ויו יו שהיה לי מאד טעים.

היה טעים מאד, שרות נהדר, ונחזור בדוק את התפריט שלא הספקנו אפילו לעיין בו.
המוציא, סמטת משיח בורכוב 4 (הכניסה מרחוב אגריפס 34), ירושלים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה