יום חמישי, 19 במרץ 2015

ארוחת סוף הדרך

סיומו של החופש הגדול ותחילת שנת הלימודים, זו סיבה למסיבה.
הזמנתי את אוליבר לבשל איתי, ואוליבר הזמינה את אורן דגן כפיר להצטרף אלינו.
ללא תכנונים מראש, הם הגיעו כל אחד עם שקיות מצרכים מהבית.
הכייף הגדול היה לראות כיצד מכינים ארוחה מכל המרכיבים שישנם,
והארוחה, כזו ארוחה מזמן לא אכלתי

ארגז עגבניות תמר שקניתי בבוקר 'קרא' לאורן להכין טארט עגבניות




השקדים שקלפתי יום קודם, הפכו למרציפן

חומץ בלסמי צומצם עם תאנים ותבלינים

בצק הפוקצות חולק למנות אישיות וטוגן במחבת



קרפצו פילה, נחתך, שוטח וקושט בשום מקורמל ועוד דברים טובים




אספרגוס שאוליבר כל כך רצתה בבוקר בושל בשקית ואקום

הסינטה נכנסה לרוטב של העגבניות המקורמלות


הארטישוק חומם במחבת


ביצי השלו טוגנו

עוד קצת קישוטים והאוכל מוכן.






תודה לאורן ואוליבר על יום כייף. כל כך נהניתי גם מהבישולים וגם מהאוכל מדהים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה