לסינגפור הגענו ליומים כדי לקבל ויזה לאינדונזיה.
בערב הלכתי עם נעמי לחפש מקום מענין לאכול,
מסעדה ברחוב צדדי, בה היו בעיקר בני נוער מקומיים משכה את עיננו,
והחלטנו לנסות
לשולחן מגיע מיכל גדול שבחתיתו נמצאות גחלים רוחשות שדואגות לחמם את הכלי

ציר (מרק) נמזג לשולי הכלי, ומוסיפים מרק במשך הארוחה התאם לצורך.
ובנוסף קיבלנו קערה עם ירקות

ומגש עם בשר דגים ופירות ים.



את הירקות מכניסים למרק שיבשלו

ועל המתכן במרכז הכלי מניחים את הבשר / דגים שיתבשלו עד למידת העשיה המתאימה.

את המרק אוכלים עם הירקות
ולמתבלים בסמבל, הרוטב החריף האינדונזי.

חוויה מיוחדת של ארוחה, כשלצידנו יושבות רביעית בנות צעירות שמדגימות לנו כיצד להכין את הארוחה.
בערב הלכתי עם נעמי לחפש מקום מענין לאכול,
מסעדה ברחוב צדדי, בה היו בעיקר בני נוער מקומיים משכה את עיננו,
והחלטנו לנסות
לשולחן מגיע מיכל גדול שבחתיתו נמצאות גחלים רוחשות שדואגות לחמם את הכלי

ציר (מרק) נמזג לשולי הכלי, ומוסיפים מרק במשך הארוחה התאם לצורך.
ובנוסף קיבלנו קערה עם ירקות

ומגש עם בשר דגים ופירות ים.



את הירקות מכניסים למרק שיבשלו

ועל המתכן במרכז הכלי מניחים את הבשר / דגים שיתבשלו עד למידת העשיה המתאימה.

את המרק אוכלים עם הירקות
ולמתבלים בסמבל, הרוטב החריף האינדונזי.

חוויה מיוחדת של ארוחה, כשלצידנו יושבות רביעית בנות צעירות שמדגימות לנו כיצד להכין את הארוחה.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה