יום שלישי, 17 במרץ 2015

הארוחה האחרונה בדרך המשי

ביג'ין, סיום הטיול בדרך המשי
לאחר שלושה שבועות של חוויות רבות
מחכים לטיסה הביתה
נכנסנו לאכול ארוחת צהרים במסעדה של המלון





המבחר גדול, ובעודי סוקרת את האכל קיבלתי מהבחורה שקיבלה אותנו בכניסה כרטיס מגנטי
את הכרטיס מגישים כשמזמינים מנה וכך  במסעדה יודעים לאן להביא את המנה המוזמנת, וכיצד לחייב את החשבון.

לראשונות הזמנו מנה של סלמון

ומנה סושי עם צלופח

לעיקריות (היו שתים צילמתי אחת)
ברווז פקינג
מגיע ברווז שחום וטעיים, הבשר עסיסי מאד והעור פריך
רוטב טעים, ירקות
ובצק דקיק
מניחים על העלי בצק את הבשר, הרוטב וקצת ירקות, מגלגלים ואוכלים



בהמשך הלכתי לראות מה עוד יש במטבח ושמחתי לראות טכניקה נוספת להכנת פסטה, שעדין לא ראיתי.
מתוך גוש בצק גדול, השף 'מגלף' איטריות ישר לתוך סיר המים





חלון פנימי (iframe)
ארוחה נפלאה לסיומו של טיול מיוחד במינו
וגם עכשיו, כמה חודשים לאחר הארוחה עצמה, נזכרת ושמחה שכך סיימתי את הטיול המיוחד הזה.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה