יום שישי, 20 במרץ 2015

מישו, מסעדת בשרים רומנית

מישו, מסעדת בשרים רומנית ביפו.
לפני
כעשר שנים כשטיילתי הרבה באזור יפו, שמעתי מחברי בפורום אוכל אורט על מסעדת מישו. ניסיתי כמה פעמים להגיע כדי לאכול במקום אבל תמיד היה סגור.
ואז התברר לי מדוע
שעות הפעילות של המסעדה הן בין 12.00-15.00 שלושה ימים בשבוע.
זה לקח קצת זמן ולבסוף הצלחתי להגיע למקום ולאכול. אז הגישו לשולחן כמה פרוסות לחם עבות, לחם שחור פשוט וטעים.
האוכל היה טעים אבל המקום היה דביק ומלוכלך ולכן לא חזרתי לשם שנים רבות.
השבוע במסגרת סיור בשביל הכחול של תל אביב, הגענו לרחוב בוסטרוס (שנקרא היום רזיאל), ונזכרתי בסיפור על מסעדת מישו.
אמנם לא היינו מאד רעבות, אב לאם הצלחנו להגיע בשתיים וחצי והמקום פתוח, החלטנו להכנס.
המקום יותר נקי, על השולחן מונחת מפת נייר.
היות והגענו לקראת סגירת המסעדה, המלצרית איפשרה לנו לשבת ליד אחד משני השולחנות  בכניסה.
לשולחן הגיע סלסלת לחם (לחם אחיד פרוס)
שתי קעריות האחת עם חרדל מקומי והשניה עם שום
הזמנו את המנה שמזוהה עם המקום, קבב רומני. מגיעה צלחת קטנה עם שלושה קבבים גדולים עסיסיים וטעימים.
בתוספת בירה אחת שילמתי 32 ₪.
אם אזדמן לסביבה שוב אכנס לאכול שוב במישו, ואנסה מנות נוספות מהתפריט.
מישו, רזיאל 7 יפו.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה