יום רביעי, 18 במרץ 2015

פרחי קישואים ממולאים

יום שישי שבע בבוקר, ובשוק האיכרים בתל אביב מתחילים להסתובב קונים בין הדוכנים.
באחד הדוכנים מאחור ראיתי פרחי קישואים נפלאים.

לא עמדתי בפיתוי וקניתי, לא ידעתי עוד למה ומה לעשות איתם
אבל לא יכולתי להשאיר אותם שם.


את בעז חברי מפורום אוכל ראיתי סמוך לדוכן, כשהכנסתי את פרחי הקישואים לשקית.
סיפר לי שבשבוע הקודם לא נשארו והוא ממהר לקנות.
לשאלתי סיפר שמילא עם גבינה שקנה בשוק, עגבניות מיובשות ועוד משהו שלא זכרתי.


הגעתי הביתה ולקחתי גבינת שמנת טובה
עגבניות שרי שיבשתי בקיץ והיו מכוסות בשמן זית ושום, נקצצו דק ועורבבו עם הגבינה
טעמתי והיה לי טעים, המתיקות של העגבניות עם הטעם העדין של השום.


את האבקנים של פרחי הקישוא הוצאתי

ומילאתי את הפרחים בעזרת שקית זילוף.
הפרחים הןכנסו לסלסלה של התרמומיקס לאידוי קל
ולצלחת.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה