יום רביעי, 18 במרץ 2015

ארז קומורובסקי במטבח של מאיר השמן

הבוקר, התארח במטבח של מאיר השמן ארז קומורובסקי.
ארז שמרגיש את הירקות ויודע איך לטפל בכל ירק וירק


הסביר על העונות המתאימות לשימוש בכל ירק
על ההבדל בין שומר זכר לנקבה



והכין לנו סלטים קלים וטעימים.
אין מתכונים מסודרים, כי לדברי ארז צריך להבין את העקרונות
ולשחק עם המרכיבים,
ובכל פעם לטעום ולראות את טעים

 
ותבלינים לטחון לפני השימוש
סלט שוּמָר בתוספת קלמרי צרוב במחבת ברזל, עלי כוסברה ופלפל ירוק חריף,. עם שקדים קלויים במחבת
 
סלט מסלק טרי החתוך לקוביות ומושרה בלימון ומלח
מוגש עם  קוביות טונה נאה, בתוספת רימונים ורוטב העשוי עם דבש, צ'ילי אדום וזרעי כמון עם עלי פטרוזיליה,
 
  "מעורב בת-ימי", על נוסח מעורב ירושלמי שכלל  תערובת של כבדי עוף, לבבות וטחול, מתובלים בגרגרי פלפל שחור וזרעי כוסברה וכמון כתושים, ובתוספת כרובית צרובה ובצל מדורה, וטפטוף של מעט טחינה גולמית וסילאן לטעם מושלם.
 
 חזה עוף שהושרה במיסו לבן ויין קינוח, חמאה מזוקקת, פלפל לבן גרוס ועלי טרגון, הושרה למשך שעתיים ונצלה על הגריל. הוגש עם גזרים צעירים.

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה