כמידי שנה (מאז 2002), גם השנה בחרתי לחוג את יום הולדתי בכתית.
הפעם הלכנו (3 )לארוחת צהרים.
לפתיחה מרק קרם חמציץ עם סומק ושמן זית מ ע ו לה
לפתיחה מרק קרם חמציץ עם סומק ושמן זית מ ע ו לה
סלסלת
הלחמים הנהדרת, שבכל פעם מזהירים אותנו לא לאכול הרבה מדי כי יש הרבה
אוכל, אבל אנחנו לא מצליחים להתגבר מסימים את הלחם הנהדר עם איולי
בסלסלה היו שני סוגי לחם, מחמצת עם זרעי כוזברה, ושיפון עם צימוקים.
לראשונות הזמנו
סביצ'ה "ילו טייל"
אצות וואקאמה טריות, קרפצ'יו דייקון, מלפפון, "קריספי סקין"
צ'ילי, ג'ינג'ר, אפונת וואסבי, טוביקו ומיונז יוזו
מנה מדהימה, לכל ביס היה טעם אחר, שילוב נהדר של טעמים וטקסטורות.
ברוסקטת מח עגל
קרם שום, עריסת פלפלים, זיתי קלמטה, לבבות חסה
פלחי לימון, חמאת פטרוזיליה
ריזוטו סרטנים כחולים
תרד בלאדי ואגוזים, חמאת יוזו ירוקה וביצה עלומה בטמפורה
למנת בינים קיבלנו סורבה יוגורט דבש עם יוזו על מצע קליפות הדרים
למנות עיקריות
שתי מנות של שקדי טלה
מוח טלה, ניוקי ראטה, קרם שום ירוק, שעועית ירוקה
שום קונפי, רוטב יין אדום

שום קונפי, רוטב יין אדום
ומנה של לחי עגל בבישול איטי
ארטישוק קונפי, שעועית לבנה, שעועית ירוקה, אפונה, פול, גזר גמדי וציר חום.
מנה של גבינות קורנמל ומרמלדת חבושים

לקינוח אדמה
קרם פטריות פורציני, טרפלס שוקולד מריר והל מעושן
קרמבל טונקה, גנש שקולד לבן וכמהין
חבושים מתובלים, קראנצ' שוקולד לבן קפוא, רוטב שרף.
מנה מדהימה ביופיה ובטעמיה
כרגיל , אני כל פעם מופתעת מהיצירתיות של המנו שמוציא מאיר אדוני
מדהימות הן ביופין והן בשילובי הטעמים המרתקים
חוויה נהדרת, ואני מחכה לשנה הבאה, לחגוג עשור..
מדהימות הן ביופין והן בשילובי הטעמים המרתקים
חוויה נהדרת, ואני מחכה לשנה הבאה, לחגוג עשור..
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה