יום חמישי, 19 במרץ 2015

מאיה דרין מבשלת במטבח של מאיר השמן

מאיה דרין הגיעה למטבח של מאיר השמן,
והראתה לנו שבעזרת ירקות ניתן להכין ארוחת גורמה צמחונית.
 
היא חתכה
 
 
אפתה
זילפה
 
מלאה וגלגלה
 
והוציאה מנות מקסימות:
קרפצ'ו סלק עם פחזניות גבינה כחולה, סלט אגסים עם פסטו פטרוזיליה ואגוזים מקורמלים
 
בליניס כרובית עם אגוזי לוז, כרובית צלויה וסלט כוסברה בויניגרט גזר וקארי
 
 ניוקי עשבי תיבול עם חמאת שורשים וירקות עונתיים צלויים ושום קונפי
 
רולים של בצק אורז ממולא שלל פטריות ובצלים בטריאקי עם סלט קטן של צנוניות, ג'ינג'ר מוחמץ ובצל ירוק
 
קפוצ'ינו חצילים שרופים, קצף גבינת עיזים עם קרוטוני זעתר וסלסת עגבניות טריות
 
תודה רבה על סדנה מענינת, כבר יישמתי חלק מהמתכונים,

אין תגובות:

הוסף רשומת תגובה