יום ראשון, 3 בינואר 2016

הכנת משקאות אלכוהוליים

בשני כפרים בלאוס ראינו כיצד מכינים משקה אלכוהולי
אותו מכינים בדרך כלל לקראת חגיגות


 בכפר הראשון


ראינו כיצד מעבירים אורז שהושרה במים לתוך כדים




סוחטים את האורז היטב ומעבירים לכדים לתסיסה

בכפר השני ראינו סלי קש מלאים בתירסאת התירס מתסיסים ומעבירים למיכל מעל למדורה
מעל המיכל מניחים כלי עם מים קרים



וכך כאשר אדי האלכוהול נוגעים בתחתית הכלי עם המים הקרים, האדים מתאבים לנוזל וזורמים בצינור למיכל איסוף

4 תגובות:

  1. השתכרתי מהמראות תאור תהילך מקסים
    תודה

    השבמחק
  2. שיכרון חושים :) טעמת מזה?

    השבמחק
  3. אני מניחה שכך בדיוק הכינו אבות אבותי את המשקה האלכוהולי שלהם באירופה משזיפים, דובדבנים ועוד. בצרפת ראיתי איך מזקקים את שיכר התפוחים. מעניין ביותר - לשתות אני לא שותה זה לא טעים לי.

    השבמחק
  4. תודה ששיתפת - מעניין ושונה

    השבמחק