יום שבת, 25 באפריל 2015

מסעדת קאלרו בשרונה תל אביב

 קלארו בספרדית "ברור"
והיה לי ברור שאם רן שמואלי פותח מסעדה, יהיה אוכל טעים.
בתוך מבנה טמפלרי יפה ממוקמת המסעדה.
המטבח פתוח (בפעם הבאה עם אוליבר, ליד הבר)





 לראשונות
מנה של כבד קצוץ (קצוץ ולא טחון, ולכן היה קליל וטעים)
לידו דג מטיאס, ושלוש פרוסות גדולות של חלה מתוקה.
המנה הזו יכולה להיות ארוחה בפני עצמה.




מנה ראשונה נוספת ראשי קלמרי, על מצע של יוגורט וקצת גרגרי חומוס, מעט עלים ירוקים ורוטב חמצמץ וטעים מאד.



לעיקריות הזמנו שתי מנות של קציצות דג (לוקוס) על הפלנצה,
הרוטב היה מדהים במרקמים ובצבעים.




מנה של פורקטה חזיר עם תפוחי אדמה ועשבי תיבול.
זהו נתח מהבטן היה עשוי נפלא, טעים ורך.


 לקינוח
קרמבל תפוחי עץ עם גלידת שמנת חמוצה.


ארוחה טעימה מאד מאד
ביחד עם בירה אחת ושני לימונדה 409 לשלושה אנשים לפני טיפ.

4 תגובות:

  1. מקום מיוחד ואוכל נפלא
    מומלץ

    השבמחק
  2. קראתי בעניין, אלך בעקבותייך בקרוב

    השבמחק
  3. נראה שווה.
    שבוע נהדר.

    השבמחק
  4. נראה בהחלט מפתה.
    תודה על ההמלצה, ענת :-)
    סופ"ש מהנה וחג שמח!

    השבמחק